✅ تقویت مهارت های زبان انگلیسی (دو کلید طلایی تسلط بر زبان انگلیسی)

چگونه مهارت لیستنینگ (شنیداری) باعث تقویت اسپیکینگ (مکالمه) میشود ؟

آیا تا حالا برای شما پیش آمده است که بعد از دیدن یک فیلم درام آمریکایی، دلتان بخواهد همانند یک فرد native ( بومی ) انگلیسی صحبت کنید؟!
شاید دلتان بخواهد هرچه زودتر بتوانید بدون نیاز به زیرنویس، فیلم مورد علاقه‌ی خود را تماشا کنید و از دیالوگ‌های بازیگر محبوبتان سر در بیاورید؟!
شاید بخواهید به تقویت مهارت های زبان انگلیسی و تسلط بر زبان انگلیسی بپردازید اما نمیدانید چگونه؟!

اگر پاسخ شما به سوال بالا بله است، برای فهمیدن راه حل به خواندن ادامه دهید :

شما از به واقعیت پیوستن رویاهایتان فاصله‌ی چندانی ندارید، و ما در تقویت مهارت‌های چندگانه‌ی زبان انگلیسی به ویژه دو مهارت speaking و listening در کنارتان خواهیم بود.
همگی ما تاکنون در ساعت‌هایی که در کلاس‌های آموزش زبان انگلیسی سپری کرده‌ایم، با دو مشکل اساسی روبرو بوده‌ایم.
یک اینکه نتوانستیم تمامی آنچه در ذهن داریم، حول مباحث مورد گفت و گو را به طور واضح و صریح بیان کنیم، و در مورد دوم در درک صحیح دریافت‌های شنیداری خود ضعیف عمل کرده‌ایم‌.
چرا که از میزان اهمیت ارتباط میان چهار مهارت، مطلع نبوده‌ایم و با روش اصولی تقویت آن آشنا نشدیم.
دو مهارت Reading و Writing دو رکن اساسی، در جهت تقویت مکالمه (Speaking) و مهارت شنیداری (Listening) می‌باشند.
علاقمندان به یادگیری زبان انگلیسی، علاوه بر تقویت دانش زبانی خود، باید از چگونگی ارتباط میان تمامی جنبه‌های زبان انگلیسی، و نحوه‌ی اثرگذاری آن‌ها بر یکدیگر آگاه باشند.
در این مقاله میخواهیم پیوند میان چهار مهارت، و تاثیر هریک بر دیگری را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.


زبان، یک فصل مشترک برای از میان بردن مرزهای جغرافیایی:

دو مهارت مکالمه و شنیداری از اساسی‌ترین عوامل یادگیری زبان انگلیسی بوده و به یکدیگر پیوسته و متصل اند.
تقویت مهارت شنیداری برای برقراری یک مکالمه‌ی موفقیت آمیز، ضروریست.
وقتی به صدای کسی که به زبان انگلیسی صحبت می‌کند، گوش می‌دهیم؛ به طور ناخودآگاه با لحن و نحوه‌ی تلفظ واژگان و جملات آشنا می‌شویم.

طیف وسیعی از کلمات در زبان انگلیسی وجود دارد که هریک کاربرد‌های متفاوتی داشته و شناخت روش درست استفاده از آن‌ها در مکالمات، نیازمند این است که با الگوهای صحیح گفتاری آشنا شویم. همچنان که می‌شنویم، فرم‌های متفاوتی از جملات و اصطلاحات، که در گفت‌گوهای روزمره بکار می‌روند، برایمان ملموس و قابل درک می‌شوند؛ سپس می‌توانیم آن‌ها را به همان صورت در مکالمات خود پیاده کنیم‌. متوجه می‌شویم که کدام کلمات در حیطه‌ی چه موضوعاتی به کار می‌روند و طریقه‌ی استفاده از آن‌ها چگونه خواهد بود.

پس اگر بخواهیم در مهارت مکالمه(Speaking) بهتر و حرفه‌ای‌تر عمل کنیم، و الگوهای گفتاری خود را گسترش بدهیم، تقویت مهارت شنیداری(Listening) بخش ضروری و تعیین کننده‌ای از این پروسه می‌باشد.

آیا مهارت شنیداری و مکالمه ارتباط نزدیکی با یکدیگر دارند ؟
تسلط بر زبان انگلیسی

✅ کمک و تاثیرات دو مهارت “شنیداری” و “مکالمه” در زندگی ما:


دنیا پر از زبان‌های مختلف است، اما چیزی که زبان انگلیسی را به ویژه مهم می‌کند، این است که آن را به عنوان زبان بین‌المللی می‌پذیرند. جهان امروز، دهکده‌ای جهانی است که زبان مشترکش انگلیسی است. برای اینکه بتوانیم در این دهکده جهانی به خوبی ارتباط برقرار کنیم، تقویت مهارت‌های چندگانه‌ی زبان انگلیسی و تسلط بر زبان انگلیسی امری ضروری است.

یک مثال برای درک ضرورت تقویت مهارت های زبان انگلیسی:

تصور کنید سفری به یک کشور خارجی را آغاز کرده‌اید. پس از ساعت‌ها پرواز، هواپیما در فرودگاه مقصدتان به زمین می‌نشیند. اما وقتی از هواپیما خارج می‌شوید، متوجه می‌شوید که چمدان‌ شما گم شده است. حالا چه کار کنید؟

اگر مهارت‌های شنیداری و مکالمه در زبان انگلیسی داشته باشید، می‌توانید به راحتی به کارکنان فرودگاه نزدیک شوید و به آن‌ها بگویید: “I’ve lost my luggage, can you help me?” (چمدانم را گم کرده‌ام، می‌توانید به من کمک کنید؟). توانایی در ارتباط برقرار کردن با دیگران در چنین لحظات مشکلی می‌تواند تفاوت بزرگی در تجربه سفر شما ایجاد کند. به جای آنکه در فرودگاه گیج و گم شده باشید، با تقویت مهارت های زبان انگلیسی، می‌توانید مشکل‌تان را حل کنید و با خیال راحت به ماجراجویی خود ادامه دهید!


این مثال نشان‌دهنده تاثیر عمده‌ی مهارت‌های شنیداری و مکالمه در زبان انگلیسی است و چگونه این توانمندی‌ها می‌توانند در لحظات کلیدی زندگی به شما کمک کنند. در نهایت، تقویت مهارت‌های چندگانه‌ی زبان انگلیسی، بلیطی است برای شما برای ورود به یک دنیای جدید. یک دنیا که پر از فرصت‌های یادگیری، موفقیت و ارتباط با دیگران است.

مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبان:

علاوه بر این، مهارت مکالمه و شنیداری در برقراری ارتباط موثر با دیگران، دوشادوش یکدیگرند. اگر بتوانیم این احساس را در مردم ایجاد کنیم که آنان‌ را می‌فهمیم. و صمیمانه به صحبت‌هایشان گوش می‌دهیم، با آغوش بازتری به سمت ما می‌آیند. و تمایل بیشتری به هم‌صحبتی و مشارکت در مکالمه پیدا میکنند. پس تقویت مهارت‌های چندگانه‌ی زبان انگلیسی کمک شایانی در برقراری ارتباط برای شما خواهد بود.
به همین دلیل اگر قصد مهاجرت به کشور‌های انگلیسی زبان را دارید، یا در روابط کاری و شخصیتان با افراد انگلیسی زبان وارد بحث و گفت و گو می‌شوید؛ برای ایجاد یک ارتباط موثر و موفقیت آمیز، باید بتوانید روی هر دو مهارت listening و speaking به یک اندازه تمرکز کنید.

افکار و ایده‌های خود را جهانی کنید:

نوشتن، کلید بیان افکار ماست. با تمرین نوشتن است که ما یاد‌ میگیریم چگونه تمامی آنچه در ذهن داریم را به صراحت بیان کرده. و در هنگام برقراری مکالمه با دیگران موثرتر عمل کنیم.
تقویت مهارت نوشتاری، به ما کمک می‌کند تا منطقی‌تر فکر کنیم. در نتیجه هنگام صحبت کردن قادر خواهیم بود به ایده‌های خود ساختار و نظم بهتری بدهیم.
اگر قصد دارید در آزمون آیلتس شرکت کنید و بتوانید نمره‌ی خوبی را در بخش مربوط به Speaking کسب کنید. تمرین نوشتن را فراموش نکنید، چرا که باعث می‌شود تنها حول موضوع ذکر شده، به صحبت بپردازید و به شکلی سازماندهی شده آن را بسط داده و از پراکنده‌گویی بپرهیزید.

تقویت مهارت نوشتاری
تسلط بر زبان انگلیسی

✅ یک تمرین فوق العاده برای تقویت مهارت نوشتاری زبان انگلیسی:

برای تمرین در حوزه‌ی نوشتن می‌توانید فرم‌های متفاوت نوشتار را انتخاب کنید‌.
مثلا می‌توانید از روزی که با دوستانتان از یک مکان تاریخی بازدید کرده‌اید، گزارشی تهیه کنید. در حوزه‌ی تخصصی خود مقاله‌ای بنویسید. یا اینکه با کمی خلاقیت به تخیلتان پناه برده ویک داستان خلق کنید. همه‌ی این‌ها به شما یاد می‌دهد چگونه افکارتان را به صورتی مختصر، دسته بندی شده و قابل درک، بیان کنید. با داشتن یک مهارت نوشتاری خوب، تفکری انتقادی خواهید داشت؛ که‌ باعث می‌‌شود درک بهتری از شنیده‌هایتان داشته باشید. در نتیجه اعتماد به نفس کافی پیدا خواهید کرد تا به طور واضح و دقیق افکارتان را بیان کنید.

✅ خود را در معرض یادگیری قرار دهید:

(در دریای واژگان و اصطلاحات شیرجه بزنید)

اگر وقت کافی را صرف مطالعه‌ی متون انگلیسی کنیم، طوری در معرض زبان قرار میگیریم که با انواع گرامر، واژگان و اصطلاحات گوناگون آشنا می‌شویم.
همچنین این فرصت برای ما مهیا می‌شود تا بتوانیم به تجزیه و تحلیل واژگان مختلف پرداخته و با نحوه‌ی ترکیب آنها با یکدیگر، برای بیان یک فکر یا ایده آشنا شویم.
از طریق تقویت این‌ مهارت است که به مرور زمان قادر خواهیم بود محتوای موضوع مورد بحث در مکالمات را به درستی درک کرده. و در پیشبرد آن بهتر و موفق‌تر عمل کنیم.

وقتی به مطالعه‌ی متون انگلیسی می‌پردازیم، توجهمان به جزئیات کوچک و ظریفی جلب می‌شود که ممکن است تاکنون نسبت به آن‌ها دقیق نشده باشیم. همین امر باعث می‌شود تا در هنگام صحبت کردن نیز بتوانیم به جزئیات بیشتری توجه کنیم و درک روشن‌تری از مطالب بیان شده داشته باشیم.

خود را در معرض یادگیری قرار دهید

برخی از روش های تقویت مهارت شنیداری

تقویت مهارت‌های چندگانه‌ی زبان انگلیسی : برای بهبود مهارت شنیداری زبان انگلیسی، می‌توانید از روش‌ها و تمرین‌های زیر استفاده کنید که کمک می‌کنند تا بهتر و موثرتر این مهارت را تقویت کنید:

1. حل تمرین درک مطلب گوش دادن

تمرین درک مطلب شنیداری شامل گوش دادن به یک متن صوتی و سپس پاسخ دادن به سوالاتی است که دانش و درک شما را از آنچه شنیده‌اید می‌سنجد. این تمرین به شما کمک می‌کند تا با دقت بیشتری گوش کنید و جزئیات مهم را به خاطر بسپارید.

مثال: فرض کنید به یک پادکست خبری گوش می‌دهید. بعد از اتمام پادکست، به سوالاتی مانند “موضوع اصلی خبر چه بود؟” و “چند نکته کلیدی که در خبر ذکر شد، چه بودند؟” پاسخ دهید.

2. گوش دادن به پادکست‌ها و تماشای برنامه‌ها

هرچه بیشتر به محتوای انگلیسی گوش دهید و تماشا کنید، مهارت شنیداری شما تقویت می‌شود. این روش به شما کمک می‌کند تا نکات ظریف فرهنگ انگلیسی را که در کتاب‌های درسی پیدا نمی‌شوند، یاد بگیرید. یک ترفند مفید این است که به مدت 15 تا 20 دقیقه به یک پادکست یا برنامه گوش دهید و سپس آن را به صورت شفاهی یا نوشتاری خلاصه کنید.

مثال: یک قسمت از پادکست “TED Talks Daily” را گوش دهید و بعد از آن، در چند جمله موضوع و نکات کلیدی را خلاصه کنید.

مقاله کاربردی : آسان ترین روش تقویت مهارت شنیداری زبان انگلیسی چیست؟

3. توجه به مکث‌ها و سکوت‌ها در مکالمات

هنگام گوش دادن، به مکث‌ها و سکوت‌های مکالمه توجه کنید. این سکوت‌ها معمولاً معنای خاصی دارند و می‌توانند نشان‌دهنده احساسات و تفکرات گوینده باشند. همچنین زبان بدن و حالات چهره را درک کنید، زیرا این‌ها نیز به اندازه کلمات در انتقال معنا مهم هستند.

مثال: وقتی به یک مصاحبه ویدئویی گوش می‌دهید، به لحظاتی که گوینده مکث می‌کند و به زبان بدن او توجه کنید. این مکث‌ها می‌توانند نشان‌دهنده تردید یا تأکید بر یک نکته مهم باشند.

4. انجام بازی‌های حافظه

بازی‌های حافظه می‌توانند فرآیند یادگیری را سرگرم‌کننده کنند و به شما کمک کنند چیزهای مهم را به خاطر بسپارید. مثلاً می‌توانید از دوستانتان بخواهید که فهرستی از کلمات را بخوانند و شما سعی کنید چند کلمه از آن را به یاد بیاورید.

مثال: اگر فهرستی از کلمات مرتبط با غذا (مثل apple, bread, cheese) را دارید، دوستانتان می‌توانند این کلمات را بخوانند و شما سعی کنید تا حد ممکن آنها را به خاطر بسپارید.

5. رونویسی

رونویسی یعنی گوش دادن به یک مطلب صوتی و نوشتن آن دقیقاً همانطور که شنیده‌اید. این تمرین به شما کمک می‌کند تا کلمات کلیدی و ایده‌های اصلی را شناسایی کنید و مطالب را بهتر درک کنید.

مثال: یک ویدیو کوتاه از یک سخنرانی انگلیسی را پخش کنید و سعی کنید تمام جملات را همانطور که شنیده‌اید، بنویسید. سپس متن خود را با متن اصلی مقایسه کنید تا اشتباهات خود را بیابید.

مکالمه انگلیسی را رایگان یاد بگیرید. با اصطلاحات روزمره، جملات کاربردی و نکات قابل توجه مکالمه آشنا می‌شوید.

✅ روش‌های موثر برای تقویت مهارت‌های مکالمه انگلیسی

تقویت مهارت‌های چندگانه‌ی زبان انگلیسی : برای بهبود مهارت‌های مکالمه انگلیسی، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

1. تمرین سایه زنی (Shadowing)

در این روش، شما به یک گوینده بومی انگلیسی گوش می‌دهید و تلاش می‌کنید دقیقاً همانطور که او صحبت می‌کند، تکرار کنید. این تمرین به شما کمک می‌کند تا الگوهای گفتاری، تلفظ و ریتم صحیح را بیاموزید و تسلط بیشتری بر تن صدای انگلیسی پیدا کنید. می‌توانید از ویدیوها و پادکست‌های آموزشی با زیرنویس استفاده کنید و جملات را یکی پس از دیگری تکرار کنید. این روش بهترین و موثر ترین تکنیک ها برای تقویت مهارت های زبان انگلیسی می باشد.

2. استفاده از منابع متناسب با سطح خود

بسیار مهم است که از منابع آموزشی استفاده کنید که با سطح زبانی شما هماهنگ باشد. به جای استفاده از فیلم‌ها و سریال‌های پیچیده، می‌توانید از کارتون‌ها و برنامه‌های ساده‌تر بدون زیرنویس استفاده کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا واژگان بیشتری یاد بگیرید و محتوای زبان را بهتر درک کنید. برای مثال، اگر سطح مبتدی هستید، از کتاب‌های داستانی سطح‌بندی شده استفاده کنید.

3. ضبط صدا و گوش دادن به آن

یکی از بهترین روش‌ها برای بهبود تلفظ و روانی در مکالمه، ضبط صدای خود هنگام صحبت کردن و سپس گوش دادن به آن است. این کار به شما کمک می‌کند تا اشتباهات خود را شناسایی کرده و بر روی آن‌ها کار کنید. مثلاً می‌توانید یک پاراگراف کوتاه را بخوانید، صدای خود را ضبط کنید و سپس به آن گوش دهید تا تلفظ و روانی گفتار خود را بررسی کنید.

4. فکر کردن به زبان انگلیسی

سعی کنید به جای ترجمه ذهنی از زبان مادری به انگلیسی، مستقیماً به زبان انگلیسی فکر کنید. این کار باعث می‌شود زمان پاسخ‌گویی شما در مکالمات کاهش یابد و مکالماتتان روان‌تر و طبیعی‌تر به نظر برسد. مثلاً می‌توانید یک دفترچه یادداشت داشته باشید و افکار روزانه خود را به انگلیسی در آن بنویسید.

با استفاده از این روش‌ها و تمرین مداوم، می‌توانید مهارت‌های مکالمه انگلیسی خود را بهبود بخشید و به تدریج به سطحی برسید که بتوانید با اعتماد به نفس بیشتر و به صورت روان‌تر صحبت کنید و تسلط بر زبان انگلیسی خود را تقویت و راحت تر کنید.

میتوانید همانند زبان مادریتان، انگلیسی صحبت کنید!

اگر و تنها اگر به تقویت درست و اصولی هر چهار مهارت زبان‌ انگلیسی و تسلط بر زبان انگلیسی بپردازید میتوانید همانند زبان اولتان انگلیسی صحبت کنید و بنویسید.
ما در آموزشگاه زبان انگلیسی GMT در کنار شما خواهیم بود تا با بیشترین بازدهی و در کوتاهترین زمان ممکن به هدف خود برسید. و تقویت مهارت های زبان انگلیسی را به بهترین شکل ممکن پیش ببرید تا بتوانید به طور کامل و موثر با افراد در سطح بین الملل ارتباط برقرار کنید. برای شروع می‌توانید به صورت رایگان در آموزشگاه زبان GMT تعیین سطح شوید.
و از دوره‌های ترمیک زبان‌انگلیسی بزرگسالان و دوره‌های جانبی رایگان و دوره‌های مکالمه و بحث آزاد زبان‌ انگلیسی شرکت کنید. و تسلط بر زبان انگلیسی خود را وارد مرحله جدیدی کنید.

چهار مهارت زبان‌ انگلیسی
تسلط بر زبان انگلیسی

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 4]

✅ رازهای موفقیت در یادگیری خودآموز زبان انگلیسی (به صورت جذاب و ماجراجویانه) 

یادگیری زبان انگلیسی خودآموز

نکته اولیه برای شروع یادگیری خودآموز زبان انگلیسی فهمیدن این است که هر شخص به روش منحصر به فرد خود اقدام به یادگیری می کند. شما نیاز دارید تا روشی را پیدا کنید که بیشترین بهره را ببرید. همچنین، تعیین یک هدف و روند پیشرفت مشخص برای خودتان اهمیت دارد.
با تعیین اهداف قابل دستیابی، شما می توانید به سرعت و با اعتماد به نفس، مستقیم به سمت هدف اصلی خود پیش بروید.

یادگیری خودآموز زبان انگلیسی نسبت به شرکت در کلاس‌ها مزیت‌های مخصوص به خودش را دارد اما باز هم جای شرکت در کلاس زبان انگلیسی را نمی‌گیرد.
زمانی که به صورت خودخوان یادگیری زبان انگلیسی را شروع می‌کنید زمانتان کاملا دست خودتان است.

? به راحتی می‌توانید یک برنامه‌ریزی مشخص تنظیم کنید و طبق آن برنامه‌ریزی، روز به روز سطح زبان خود را بالا ببرید.

در این مقاله از آموزشگاه GMT در کنار شماییم تا بهترین روش‌ها برای یادگیری خودخوان زبان انگلیسی را در اختیارتان قرار دهیم. اما یادگیری خودآموز زبان انگلیسی تنها تا رسیدن به یک سطح بخصوص از زبان به شما کمک می‌کند. برای یادگیری دقیق و اصولی باید در کلاس زبان شرکت کنید و با افراد دیگر هم صحبت شوید.


✅ ۷ روش تضمینی برای خودآموز زبان انگلیسی

یادگیری خودآموز زبان انگلیسی کار هیجان انگیز و جذابی است. شما می‌توانید با رعایت کردن چند اصول مهم و کاربردی زبان انگلیسی را تا حدی در خانه یاد بگیرید.
مهم ترین نکته این است که به پیوستگی و پیشرفت مداوم تمرکز کرده و تمرینات خود را به صورت روزانه انجام دهید.

در ادامه این بخش به چند روش رایج و کاربردی برای یادگیری خودآموز زبان انگلیسی اشاره می‌کنیم.

با خودآموزی زبان انگلیسی، بر توانایی هایت سرمایه گذاری کن. در این مسیر توانایی هایت رشد خواهند کرد و هر روز قدمی به سمت آرزو هایت بر می داری.

۱- قبل از هر چیزی هدف خود را تعیین کنید

برای یادگیری درست و اصولی زبان انگلیسی در خانه باید با خودتان صادق باشید‌ و بدون هیچ رودروایسی در نظر بگیرید که در چه سطح زبانی قرار دارید. می‌توانید در آزمون تعیین سطح آنلاین آموزشگاه GMT شرکت کنید تا سطح زبان خود را به طور دقیق متوجه شوید. 

بعد از اینکه سطح خودتان را تعیین کردید، یک برنامه درست بنویسید و طبق آن برنامه روزانه ساعت خاصی را به یادگیری زبان انگلیسی اختصاص دهید. 
? یک مثال کاربردی: فرض کنید شما سطح زبان انگلیسی تان در سطح مبتدی است.
برای شروع هر روز به مدت 30 دقیقه مکالمات انگلیسی را گوش می‌دهید و سپس 20 دقیقه به خواندن یک متن ساده مثل داستان کوتاه یا مقاله انگلیسی می‌پردازید. با پیگیری مستمر در این برنامه، می‌توانید در زمان کوتاهی بهبود قابل توجهی در یادگیری زبان انگلیسی خود داشته باشید.

تعیین هدف

۲- برنامه‌ریزی مشخصی داشته باشید

یادگیری هر زبانی نیاز به یک برنامه‌ریزی مشخص و دقیق دارد. در نتیجه، حتما در یک دفتر برنامه‌ریزی برنامه روزانه خود را بنویسید. برای مثال، می‌توانید روزهای زوج را به یادگیری لغات و گرامر اختصاص دهید و روزهای فرد کتاب بخوانید، فیلم انگلیسی ببینید یا مهارت لیسنینگ و درک مطلب خود را تقویت کنید.

یک برنامه‌ریزی واقع‌بینانه داشته باشید و این ضرب المثل را به یاد بیاورید که «سنگ بزرگ علامت نزدن است به همین علت تنها با توجه به توانی که دارید یک برنامه‌ریزی با ساعات مشخص برای خودتان تعریف کنید و هر روز قبل از هر چیزی به سراغ برنامه خود بروید و طبق آن یادگیری را شروع کنید.

برنامه مشخص

۳- روزی ۵ ساعت را به یادگیری زبان اختصاص دهید

یادگیری خودآموز زبان انگلیسی چقدر طول میکشد؟
صادقانه بگوییم زبان فرار است و اگر میخواهید زودتر از زمان ممکن به نتیجه برسید، باید حداقل روزی ۵ ساعت را به یادگیری زبان انگلیسی اختصاص دهید. این ۵ ساعت باید بین مهارت‌های لیسنینگ، اسپیکینگ، گرامر و حفظ واژگان تقسیم شود. سعی کنید هر روز لغات جدید حفظ کنید و حداقل نیم ساعت ویس یا مکالمه زبان انگلیسی بشنوید.

۴- صحبت کردن را اولویت خود قرار دهید

هر چقدر لغت حفظ کنید و قواعد گرامری را مو به مو بلد باشید اما نتوانید در شرایط درست از آن استفاده کنید، در واقع هیچ سودی نکرده‌اید. به همین دلیل، توصیه می‌کنیم بیشتر زمان خود را صرف صحبت کردن کنید.

برای مثال می‌توانید روبروی آینه بایستید و در مورد یک موضوع با خودتان صحبت کنید.

قبل از شروع صحبت حتماً چندین بار تمرین کنید تا هنگام صحبت کردن با مشکل روبرو نشوید. تصور کنید که در یک کنفرانس هستید و می‌خواهید به زبان انگلیسی صحبت کنید. در نتیجه باید به صورت روان منظور خود را به مخاطب برسانید. 

این تمرین ها باعث خواهند شد که اعتماد به نفس شما هنگام صحبت کردن و مکالمه بالا رود و در چالش های طبیعی بتوانید به راحتی منظور و مقصود خود را بیان کنید.

صحبت کردن با دیگران

۵- حداقل یک ساعت در روز به پادکست و آهنگ‌های انگلیسی گوش کنید

گوش کردن به شدت در یادگیری خودخوان زبان انگلیسی تاثیر مثبت دارد و ما از کودکی زبان مادری را با گوش کردن یاد گرفتیم. سعی کنید در روز حداقل یک ساعت را به شنیدن پادکست و آهنگ‌های انگلیسی اختصاص دهید. 

هنگام شنیدن پادکست و آهنگ‌ها، ساختار جملات و واژگان جدید را یادداشت کنید و سپس از آن ساختارها کمک بگیرید و به کمک آن یک انشا بنویسید یا جمله بسازید.

شنیدن مداوم زبان انگلیسی به شما کمک می‌کند تا کلمات و گرامری که یاد گرفته‌اید را با خودتان مرور کنید و همین مرور کردن باعث می‌شود که آن کلمات و نکات گرامری برای همیشه در ذهنتان بماند.

۶- فیلم و سریال به زبان انگلیسی ببینید

یادگیری خودآموز زبان انگلیسی را با سرگرمی تلفیق کنید و با دیدن فیلم و سریال علاوه بر تقویت مهارت زبان انگلیسی، نکات گرامری و واژگان جدید یاد بگیرید. بهتر است ژانر مورد نظر خودتان را تعیین کنید و سپس فیلم‌های سینمایی در این حوزه ببینید. 

به علاوه یوتیوب منبع فیلم‌های کوتاه جذاب به زبان انگلیسی است. از دل این فیلم‌ها می‌توانید واژگان جدید را بیرون بکشید و ساختار جمله‌سازی متفاوت و جذاب را یاد بگیرید. 

تنها زمانی با دیدن فیلم و سریال، زبان انگلیسی قورت می‌دهید که تمام واژگان جدید و نکات گرامری را یادداشت کنید و سپس هنگام تمرین رایتینگ و یا صحبت کردن از آن واژگان کمک بگیرید. 

مشاهده فیلم

۷-  دفتر خاطرات به زبان انگلیسی داشته باشید

سعی کنید خاطرات روزانه خود را به زبان انگلیسی بنویسید یا موضوعات مهم روزتان را دسته‌بندی کنید و آن‌ها را در دفترتان یادداشت کنید. حتما از بزرگان شنیده‌اید که تاثیر نوشتن هر چیزی بیشتر از بیان کردن آن است. 

نکته جذاب اینجاست که می‌توانید تمام گرامر و واژگانی که یاد گرفته‌اید را هنگام نوشتن خاطرات استفاده کنید. به علاوه سعی کنید اصطلاحات عامیانه را هنگام نوشتن به کار ببرید تا در زمان صحبت کردن نیز از این اصطلاحات استفاده کنید.

? مقاله پر کاربرد : در عرض 3 ماه انگلیسی صحبت کنید

✅ یادگیری خودخوان زبان انگلیسی یا شرکت در کلاس‌های آموزشی؟

هر دو روش کارساز هستند و به شما کمک می‌کنند که که نتیجه تلاش‌های خود را ببینید. یادگیری خودخوان زبان انگلیسی دست شما را باز می‌گذارد و می‌توانید در هر ساعت از شبانه روز زبان انگلیسی را یاد بگیرید و با هر برنامه‌ریزی پیش بروید. 

این ویژگی یادگیری خودآموز کاملاً برای افراد شاغل به کار می‌آید اما باز هم نمی‌توان گفت که با یادگیری خودآموز، تمام ریز و درشت زبان انگلیسی را از بر می‌شوید.

واقعیت چیز دیگری است و برای آموزش درست حتماً باید طبق یک برنامه‌ریزی اصولی و زیر نظر استادان با تجربه در این حوزه پیش بروید. اما آیا آموزشگاهی هست که با ارائه یک برنامه‌ریزی منحصر به خودتان و کلاس‌های انعطاف‌پذیر با زمان متفاوت دست شما را برای یادگیری باز بگذارد؟ 

آموزشگاه GMT کلاس‌های خصوصی و کلاس های آنلاین را طبق برنامه‌ریزی شما برگزار می‌کند و با یک تیر دو نشان می‌زنید. این آموزشگاه این امکان را به شما می‌دهد که زمانتان را خودتان مدیریت کنید و کلاس‌ها را طبق ساعت کارتان تنظیم کنید. به علاوه در کنار انعطاف پذیری این فرصت را دارید تا از بقیه زبان آموزان عقب نیفتید و همچنین زیر و بم زبان انگلیسی را به صورت مکالمه محور یاد بگیرید. این کار باعث می شود در کمترین زمان ممکن نتیجه دلخواهتان را ببینید.

✅ مطلب پیشنهادی: ویژگی های یک آموزشگاه زبان خوب چیست؟

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 4.5]