آیا تا به حال به آموزش زبان انگلیسی فکر کردهاید؟
شاید هم به تدریس علاقه دارید اما نمیدانید تدریس مکالمه انگلیسی را از کجا شروع کنید. آموزش مکالمه زبان انگلیسی به زبان آموزان مهارتها و فوت و فن خودش را دارد و تکنیک های تدریس زبان بسیار مهم هستند که باید به طور کامل روی زبان انگلیسی تسلط داشته باشید تا بتوانید مکالمات روزمره انگلیسی را به زبان آموز آموزش دهید.
اما اگر تدریس مکالمه زبان انگلیسی را بلد نیستید و با تکنیکهای آن هیچ آشنایی ندارید، نگران نباشید. در ادامه این مقاله قصد داریم به طور کامل تدریس مکالمه انگلیسی ساده و روان را به شما آموزش دهیم تا تکنیک های تدریس زبان برای آموزش مکالمه روزمره انگلیسی را یاد بگیرید.
✅ ۸ تا از مهمترین تکنیک های تدریس زبان انگلیسی
اگر اولین بار است که تدریس مکالمه زبان انگلیسی را شروع کردهاید یا میخواهید مکالمات روزمره انگلیسی را به زبان آموزان خود یاد بدهید، حتماً باید تکنیکها و روشهای جدید و به روز را بلد باشید. در ادامه این بخش به ۸ تکنیک مهم برای تدریس مکالمه زبان انگلیسی اشاره میکنیم.
۱- فهرستی از موضوعات مختلف تهیه کنید
حتماً قبل از شروع کلاس یک لیست کامل از موضوعات مورد نظرتان را در نظر بگیرید. قرار نیست داخل کلاس در مورد همه موضوعات صحبت کنید، اما این لیست به شما کمک میکند که در طول کلاس روند مکالمه و موضوعات مختلف را در دست داشته باشید.
در واقع اگر سررشته کار از دستتان در رفت یا مکالمه عقب افتاد، لیست خود را از جیبتان بیرون میآورید و موضوعات مرتبط را چک میکنید. به این ترتیب وقت کلاس هدر نمیرود و به خوبی کلاس مکالمه خود را مدیریت میکنید.
✔ توصیه میکنیم در مورد موضوعات جذاب مانند سرگرمی، اخبار، فناوری، تکنولوژی و اتفاقات روز صحبت کنید.
۲- به زبان آموز زمان بدهید و او را هول نکنید
سکوت هنگام تدریس مکالمه زبان انگلیسی چیز بدی نیست. اگر زبان آموز هنگام صحبت کردن چند دقیقه سکوت میکند، به هیچ عنوان به او استرس وارد نکنید و اجازه دهید ذهنش را منظم کند تا مکالمه بهتری داشته باشید.
این موضوع کاملا به صبر و حوصله استاد برمیگردد و خوشبختانه اساتید آموزشگاه GMT در کلاسهای آنلاین و حضوری مکالمه زبان انگلیسی فرصت لازم را به زبان آموز میدهند و میگذارند که زبان آموز خودش جمله به جمله حرف بزند.
مطلب پیشنهادی: سخنرانی به زبان انگلیسی: (۴ تکنیک ارائه لکچر انگلیسی)
۳- معلم کمتر و زبان آموز بیشتر صحبت کند
یکی از قسمتهای مهم تدریس مکالمه انگلیسی، اختصاص زمان به صحبت کردن دانشآموز است. شما به عنوان معلم باید زمان کمتری صحبت کنید و فرصت بیشتری به زبانآموز بدهید. در واقع تمام هدف کلاس مکالمه زبان انگلیسی تقویت مهارت اسپیکینگ زبانآموز است. در نتیجه، باید ۸۰ درصد تایم کلاس را به صحبت کردن زبانآموز اختصاص دهید.
این روشها جزو بهترین روش های تدریس زبان انگلیسی محسوب میشوند.
۴- سوالات توضیحی و جذاب بپرسید
هنگام تدریس مکالمه انگلیسی به هیچ عنوان سوالات که با بله و خیر تمام میشود نپرسید زیرا دیگر فرصتی برای صحبت کردن باقی نمیماند. سعی کنید سوالاتی بپرسید که زبان آموز بتواند از جنبههای مختلف آن را بررسی کند و سپس جوابهای مختلفی به شما بدهد.
برای مثال، زمانی که از زبان آموز خود در مورد شغل رویاییش میپرسید، مسلماً جوابهای مختلف با جزئیات و مثال دریافت میکنید. در نتیجه این سوال خوبی است زیرا زبان آموز را به مکالمه ترغیب میکند.
۵- با زبان آموز حرف بزنید و مکالمه را طولانی کنید
زمانی که از زبان آموز خودتان سوال میپرسید نظر خودتان را نیز بیان کنید و مکالمه را تا جایی پیش ببرید که زبان آموز در مورد موضوعات مختلف صحبت کند.
برای مثال، از زبان آموز بپرسید:« دوست داری در اوقات فراغت خود چه کاری انجام دهی؟» و اگر گفت «دوست دارم اسنوبرد بازی کنم» شما در پاسخ بگویید « من خودم اسکی را ترجیح میدهم.». بعد از او بپرسید: «بیشتر کجا بازی میکنی؟». به همین ترتیب مکالمه را پیش ببرید و در مورد موضوعات مختلف صحبت کنید.
مطلب پیشنهادی: مصاحبه آیلتس چگونه است؟ (رازهای مصاحبه آیلتس که باید بدانید!)
۶- به زبان آموزان بازخورد دهید
سعی کنید در طول مکالمه یادداشت برداری کنید و اشکالات و ایرادات زبان آموز را در یک دفترچه بنویسید. به هیچ عنوان هنگام صحبت کردن، مکالمه زبان آموز را قطع نکنید زیرا سررشته افکار از دستش در میرود.
اجازه دهید صحبتهای او تمام شود سپس تمام نکات را در یک دفترچه بنویسید و بازخورد خود را به او بدهید. هنگام بازخورد، قبل از هر چیزی، از کار او تعریف کنید و بگویید که صحبت جالبی داشت و از نحوه مکالمه او لذت بردید.
بعد از آن به سراغ اشکالات و ایرادات بروید. به هیچ عنوان مستقیم سراغ نکات منفی نروید و حتماً قبل از بازخوردها از کار او تعریف کنید تا حس مثبت در زبان آموز ایجاد شود.
۷- اهمیت نقش آفرینی در مکالمات را دست کم نگیرید
اگر میخواهید یک مکالمه جذاب و کاربردی با زبانآموز داشته باشید، سعی کنید نقشآفرینی را داخل مکالمات خود بگنجانید. برای مثال از او بخواهید برای ایجاد حساب بانکی یا رزرو هتل با شما تماس بگیرد یا به او بگویید که از شما مصاحبه کند. نقشآفرینی به زبانآموز کمک میکند که خود را در شرایط واقعی ببیند و مکالمه را به صورت کاربردی یاد بگیرد.
این روش یکی از بهترین روش های تدریس زبان انگلیسی به شمار میآید.
۸- به زبان آموز تکلیف بدهید
بعد از اتمام کلاس زبانآموز را به حال خودش رها نکنید و حتماً برای جلسه بعدی در مورد یک موضوع خاص به او تکلیف بدهید. برای مثال، از آنها بخواهید که یک مقاله خاص را بخوانند و سپس برای جلسه بعد راجع به آن صحبت کنند. همچنین، به آنها بگویید که پادکست مورد علاقهشان را گوش کنند و سپس خلاصهای از آن را در کلاس بگویند. این روشها جزء بهترین روش های تدریس زبان انگلیسی به حساب میآیند و به تقویت مهارتهای دانشآموزان کمک میکنند.
تدریس مکالمه زبان انگلیسی با آموزشگاه GMT
آموزشگاه GMT یکی از ۱۰ آموزشگاه برتر در سطح کشور است و تمامی کلاسهای خود را زیر نظر اساتید نیتیو و برتر برگزار میکند. این آموزشگاه با ۱۸ سال سابقه در تدریس مکالمه زبان انگلیسی، یک فرصت تکرار نشدنی را در اختیار زبان آموزان قرار میدهد.
تمامی کلاسهای آموزشگاه GMT مکالمه محور هستند و زبان آموز محور اصلی هر کلاس است. به بیان دیگر، کلاسهای آموزشگاه GMT حول و محور زبان آموز میچرخد به طوری که او بعد از اتمام کلاس احساس کند که در این کلاس نکتههای زیادی یاد گرفته است.
آموزشگاه GMT تمرکز خود را روی مکالمه زبان انگلیسی میگذارد تا زبان آموز بتواند در شرایط واقعی صحبت کند. برخلاف برخی از آموزشگاههای دیگر که صرفاً حجم زیادی از لغات و کلمات را روی دوش زبان آموز میگذارند، آموزشگاه GMT فرصتی فراهم میکند که زبان آموز از دانش خودش برای صحبت کردن، نوشتن و درک مطلب زبان انگلیسی کمک بگیرد.
آموزشگاه GMT فرصت خوبی برای تقویت مهارت مکالمه و اسپیکینگ زبان انگلیسی است و با برگزاری کلاسهای خصوصی، آنلاین، حضوری، فشرده و نیمه فشرده تمام نیازهای شما برای یادگیری مکالمه زبان انگلیسی شما را در نظر میگیرد.